Destek

Tasarım:
HS Blog

12 Ocak 2010 Salı

Küpşehir: Çok Oyuncaklı Sergi

Beyoğlu Tünel'in yeni sanat mekânlarından Alan İstanbul, 13 Ocak - 26 Şubat 2010 tarihleri arasında Ömer Ozan Erdoğan'ın hayal gücüyle kurulmuş kumaştan bir kente, Küpşehir'e ev sahipliği yapıyor.

Kumaş, elyaf, sünger ve kumaşa basılan fotoğraflarla canlanan, Ömer Ozan Erdoğan'ın ilk karakter tasarımı sergisi Küpşehir, Creative Bonanza ekibinin katkılarıyla, şehri farklı gözlerden görmenize olanak tanıyor.

El emeğinin, hayal gücüyle buluştuğu sihirli bir karakter tasarımı sergisi olan Küpşehir'in her sakininin ve her öğesinin ziyaretçilerle paylaşacağı farklı bir öyküsü var.

Şehrin parçası olan her karakter, yaratılan her tipleme, üzerinde şehirden bir parça taşıyor ve şehrin farklı bir yönünü yansıtıyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

  • SD
  • File Recovery Outlook Repair Company-List Business Directory Computer Directory Dating Directory Undelete Finance Directory RAID RecoveryBeyonce Knowles Katy Perry Internet Privacy Online Marketing Shopping Directory Software Directory Decks Hard Drive Recovery Free Web Hosting Used Cars Zip Codes Marisa Miller Data Recovery Renovations Weight Loss toplist
    Zirve100 Site ekle
    Zirve100 Site istatistikleri
    Zirve100 Site ekle